Με τα μετρητά χάνουμε την τελευταία μυστικότητα --- Έρχεται ο πλήρης έλεγχος και η εξάρτηση από την τράπεζα και την κατάσταση !!!

euro-scheine HΕΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ο χρηματοπιστωτικός τομέας έχουν κλείσει τα μάτια σε 30 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ που δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό. Προκειμένου να γίνουν πλήρεις καταναλωτές, η ΕΕ έχει πλέον ανακηρύξει ένα "κοινωνικό δικαίωμα" σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την κατάργηση των μετρητών για τον έλεγχο όλων των ιδιωτικών συναλλαγών.
Το εισιτήριο για το λεωφορείο με κινητό τηλέφωνο, το πλευρό στο φούρνο με πιστωτική κάρτα - στη Σουηδία μπορείτε να πληρώσετε σχεδόν παντού χωρίς μετρητά. Ο αστέρας Abba Björn Ulvaeus ωριμάζει το 2013 για μποϊκοτάζ μετρητών. Δυστυχώς δεν αναγνώρισε τους κινδύνους !!!

Περισσότερα...

Η διεθνής κοινότητα θα ελέγχεται συνειδητά, ώστε να θεωρεί αυτό ως μια δίκαιη τιμωρία για μια θλιβερή, θλιβερή ΗΠΑ ...

Dollarsturz auf dem Weg zur einen Weltwährung

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Το μαύρο είναι λευκό, το λευκό είναι μαύρο, το καλό είναι κακό και το κακό είναι καλό. Το απλό είναι περίπλοκο και το αντίστροφο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ακόμη πιο σημαντικό να κοιτάζουμε πίσω από τα καθημερινά μηνύματα προπαγάνδας όλων των λωρίδων, προκειμένου να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε το υποκείμενο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, αυτό ισχύει για τις αυξανόμενες "εντάσεις" μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας στην περίπτωση της Ουκρανίας. Εάν κοιτάξετε πιο προσεκτικά τις "κινητήριες δυνάμεις" πίσω από τους προηγμένους πολιτικούς ηθοποιοί, διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών των δύο ελίτ μπλοκ εξουσίας. Και οι δύο "οντότητες" κυριαρχούν από τις μεγάλες μεγάλες τράπεζες και έχουν εξαρτηθεί από αυτές.

Περισσότερα...